Udgivet: 04-09-2019

 

 

 

KØNG OG SVINØ SOGNES PERSONDATAPOLITIK

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

 

KØNG OG SVINØ SOGNE behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen,

som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

 

INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER
Indsamling af personoplysninger i KØNG OG SVINØ SOGNE sker kun efter personligt samtykke,

som skal afgives for eksempel ved tilmelding til sognets aktiviteter eller til nyhedsbreve.

Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det.

 

AFTALER MED DATABEHANDLERE KØNG OG SVINØ SOGNE

Køng og Svinø sogne har databehandleraftaler med de virksomheder,

der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og

opbevarer personlige oplysninger på KØNG OG SVINØ SOGNES vegne.

 

DATAANSVARLIG OG KONTAKTPERSON KØNG OG SVINØ SOGN

Køng og Svinø Sogne er ansvarlig for behandlingen af persondata i sognene.

Enhver har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger,

der er registret om en, ligesom alle data til hver en tid kan kræves rettet eller fjernet.

Dette kan ske ved henvendelse til kirkeværge Bent-Erik Rasmussen, ras@icmm.net.

Er der registreret forkerte data eller anden grund til indsigelser, kan der rettes henvendelse samme sted.

Klage over KØNG OG SVINØ SOGNEs behandling af persondata kan i påkommende tilfælde indgives til Datatilsynet.

 

Kirkeministeriet arbejder på en generel forordning vedr. sognenes persondatabehandling.

Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer

for behandling af personoplysninger. Senest opdateret 15.08.2019

 

 

Udgivet: 04-09-2019