Udgivet: 31-05-2021

St. Bededag er også konfirmationsdag i Køng Kirke.
Vi ønsker hjerteligt til lykke til Mikkel Madsen, Emil Herner Steinke og Michelle Toftgaard.

Konfirmand 2022

Skal du starte i 7. klasse efter sommerferien, og tænker du, at du måske gerne vil konfirmeres i 2022?
Så er det er lige til dig - og dine forældre. Konfirmationen er søndag d. 8. maj 2022 i Svinø Kirke og fredag d. 13. maj (Bededag) i Køng Kirke. Konfirmandforberedelsen starter i uge 43 2021 - fredag morgen.
Der er indskrivning til konfirmandforberedelsen søndag d. 12. september, - først ved gudstjeneste kl. 10.30 i Svinø, hvor I er velkomne, og er være indskrivning lige bagefter. Kl. 17.00 er der særlig konfirmandindskrivningsgudstjeneste i Køng Kirke.
Vil du bare gerne vide mere inden - så ring gerne til Anne-Marie på mobil 24 98 15 98 eller skriv på en mail: amnm@km.dk. Jeg håber også at kunne kigge forbi 6. klasse på Svend Gønge skolen inden sommerferien. Jeg glæder mig meget til at møde jer!
Anne-Marie

„Lad verden ej med al sin magt
 os rokke fra vor dåbes pagt;
 men giv at al vor længsel må
 til dig, til dig alene stå!

Du, som vejen er og livet,
dig vi har vort håndslag givet,
Jesus, dig, på hvem vi tror;
mellem alle verdens røster
din er ene den, som trøster;
led os i dit hyrdespor!

Giv, at dig vi følger efter,
nær de små, de svage kræfter,
bøj vor vilje, smelt vor trods!
Lad dit navn i hjertet brændes,
så ved dig vi her må kendes,
at du hist må kende os!
Christian Richardt 1885